› Forums › Homework 1: September 5 › Избор на доставчик за по-дълги сесии
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
-
sadsadsd
GuestКогато отделям време за игра през уикенда, искам да знам, че избирам провайдър, който няма да ми омръзне след първите пет минути. Случвало ми се е да попадна на игри, които са прекалено елементарни и не предлагат никакъв шанс за развитие по време на сесията. Имате ли предпочитани разработчици, чиито игри държат вниманието ви по-дълго време?
-
dasda asd
GuestТова е много важен въпрос, защото не всички игри са създадени с идеята да поддържат интереса за дълго време. Трябва да търсиш такива, които имат комплексни бонус функции, защото те променят динамиката на играта постоянно
-
Ggh Ghh
GuestАз лично предпочитам разработчици, които залагат на иновациите, за да не се чувствам така, сякаш играя една и съща игра постоянно. Открих, че игрите в този списък https://mrbit.bg/bg/games/providers/pateplay предлагат страхотно темпо, което ми позволява да се забавлявам с часове без да ми доскучае. Те са направили страхотна работа с математическия модел, така че всяко завъртане носи нов шанс за приятна изненада. Силно ти препоръчвам да им дадеш шанс, защото са много добре направени и си заслужават вниманието
-
-
AuthorPosts